Terapi

TILBYDER JEG TIL:  VOKSNE. PAR, FAMILIER OG GRUPPER.

Jeg tager udgangspunkt i din fortælling og din forståelse af din situation her og nu, og vi arbejder ud fra dine oplevelser af kognitiv, følelsesmæssig, og kropslig karakter.

Mine mange års arbejde med psykoterapi har vist mig, at der er mange veje at gå i psykoterapeutisk arbejde. Den du er og dine ønsker og behov vil være afgørende for mine måder at arbejde på.

Mit udgangspunkt er også stor respekt for de måder, mennesker har fået deres liv til at fungere på. Det har så været en glæde gennem årene at opleve den livfuldhed, der folder sig ud, når nye veje viser sig gennem det psykoterapeutiske arbejde.

Det er vigtigt for mig at skabe rammer, hvor også du kan føle tryghed, og at møde dig åben og nærværende, så du kan få tillid til at åbne op og turde arbejde med de svære ting, som du måske har behov for lige nu i dit liv.

Min livserfaring har jeg altid set som gavnlig i det terapeutiske arbejde. Mine roller i livet har været: et liv i ægteskab med 3 børn, skilsmisse, et liv som alenemor, et liv med kæresteforhold, et liv med voksne børn, svigerbørn og nu 4 børnebørn. Efter jeg er flyttet til København har der ikke været så meget klientarbejde, jeg har derfor også nu oplevet en tilværelse som pensionist.

Jeg har altid på den ene eller anden måde arbejdet med personlig udvikling sideordnet med den faglige udvikling, og til den personlige udvikling ser jeg også åbningen til den åndelige udvikling.

Den nye tilværelse med meget mindre arbejde har givet mulighed for faglig fordybelse i den personlige udvikling i den 3. alder. Det er for de fleste en tilværelse med store omvæltninger, og med behov for at finde nye veje for livets udfoldelse. Jeg er optaget af, hvordan vi kan holde os åbne og livfulde både i udadvendthed og i indre fordybelse til vi dør.